Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η αντιδιαστολή δύο κόσμων. Του κόσμου του ανιδιοτελή, αθώου, φτωχού Ελληνικού λαού. Και ο κόσμος του κράτους των ελιτιστών και των κουκουλοφόρων του παρακράτους που σχηματίζουν ομάδες προβοκάτσιας.

Η αντιδιαστολή δύο κόσμων.



Του κόσμου του ανιδιοτελή, αθώου, φτωχού Ελληνικού λαού.



Και ο κόσμος του κράτους των ελιτιστών και των κουκουλοφόρων του παρακράτους που σχηματίζουν ομάδες προβοκάτσιας.

Τα επιδοτούμενα και καλοταϊσμένα κρατικά και παρακρατικά τσιράκια της νέας τάξης είναι ισλαμολάγνοι και αμερικανοσιωνιστολάγνοι επειδή το προστάζει το προσωπικό τους συμφέρον.

Είναι ένας κόσμος συμφεροντολόγων, απάτριδων, άθρησκων (και ταυτόχρονα σύμφωνα με τις νεοταξικές εντολές και ισλαμολάγνων), πλούσιων και βολεμένων στο παρόν σύστημα που θα κάνουν οποιαδήποτε αντισυνταγματική ενέργεια και προβοκάτσια για να υποστηρίξουν το ρουφιανιλίκι, το κρατικό ξεπούλημα στους τραπεζίτες και την ομαλή μετάβαση στην ισλαμοφασιστική κατοχή της Ελληνικής κοινωνίας.

Τα κρατικά και τα παρακρατικά λαμόγια για να αποτρέψουν (και να «καπελώσουν») μια Εθνική επανάσταση του εξαθλιωμένου Ελληνικού λαού στα πρότυπα της Αργεντινής που θα ανατρέψει τις ζωές τους αλλά και τα γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά και γεωοικονομικά συμφέροντα των σιωνιστών επιδίδονται σε αντισυνταγματικές ενέργειες εναντίον του Ελληνικού λαού και σε προβοκάτσιες.

____________________________________________


πηγή: ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Έτσι πενθούν οι άνθρωποι για τους νεκρούς τους...




...ΚΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger