Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Κυβερνούν τυραννικά ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζουν τον λαό για το γενικό προδοτικό ξεπούλημα « των μετοχών μας στο κράτος και την κοινωνία »

Οι λαμογιοπολιτικοί θέλουν να ξεπουλήσουν τουριστικές υποδομές σε μεγάλα νησιά, θέλουν να ξεπουλήσουν μικρά νησιά με άμεσο τρόπο και ταυτόχρονα οδηγούν στην φυγή των γηγενών κατοίκων σε 24 μικρομεσαία νησιά με έμμεσο τρόπο  (τα ακατοίκητα νησιά δεν έχουν Α.Ο.Ζ.):

  • με τον αποκλεισμό μικρών νησιών με διάφορες προφάσεις π.χ. τύπος πλοίου, τη δραματική μείωση δρομολογίων,
  • τη νομοθέτηση μη δόμησης σε περιοχές που χαρακτηρίζονται natura,
  • τη μη δόμηση σε εδάφη έχουν μεγαλύτερη κλίση % από κάποιο όριο.


Οι λαμογιοπολιτικοί ξεπουλάνε την Ελλάδα και τους Έλληνες (ξεπούλημα 15 δις € σε πρώτη φάση) με πρόφαση τα αδιέξοδα που προκαλούν το χρέος, το έλλειμμα και τα προαποφασισμένα μνημόνια προδοσίας του Ελληνικού λαού.

Έχουν βάλει τα παπαγαλάκια του mega και άλλων καναλιών να προετοιμάζουν τον λαό για το γενικό προδοτικό ξεπούλημα «των μετοχών μας στο κράτος και την κοινωνία».

Δε φτάνει όμως που λήστεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, σαν γνήσιοι αγνώμονες μας βρίζουν και από πάνω με φράσεις όπως τζαμπατζήδες (ρέππας, χατζηδάκης, Μ.Μ.Κυβερνοεξαπάτησης), αντιπαραγωγικοί (πάγκαλος), κοπρίτες (πάγκαλος), φοροφυγάδες και διεφθαρμένοι (Μ.Μ.Κυβερνοεξαπάτησης, παπανδρέου, πάγκαλος, στρος καν κ.α.), οι Έλληνες βρίσκονται μέσα στα σκατά (στρος καν), για να αισθανθούμε ένοχοι.
Οι λαμογιοπολιτικοί προχωράνε κανονικά το ξεπούλημα και προωθούν την πολυφυλετική ισλαμοκατοχή της Ελλάδας με τους λαθροεισβολείς και την διαρκώς υποχωρητική προδοτική Εθνική πολιτική.
Οι περιοδείες του νταβούτογλου, στην Αθήνα, στη Θράκη και στη Θεσσαλονίκη και οι προκλητικές του δηλώσεις θα έπρεπε να τον κάνουν αυτομάτως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Ελλάδα.

Υ.Γ. Το βίντεο το είδα στο λημέρι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger