Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κάλεσμα καθήκοντος!

Το ειδα στο blog: Αμύνεσθαι Περί Πάτρης
στην ανάρτηση με τον τίτλο: Κάλεσμα καθήκοντος!

Εσάς τους νέους και τις νέες καλεί σήμερα η Ελλάδα! Σας καλεί σε ένα αρχαίο και τίμιο καθήκον! Σας καλεί να τη σώσετε!
Γιατί η Ελλάδα δέχεται την Εισβολή της Τρόικας (ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ) που καταληστεύει και φτωχαίνει τη χώρα, τη δουλειά των γονιών σας, τους μισθούς, τις συντάξεις τους, το δικό σας αύριο! Χάρη στο επαίσχυντο Μνημόνιο Υποτέλειας, που εγγυάται την ανεργία, τη δυστυχία, την κατάρρευση, την υποδούλωση! Τη στιγμή που η Γερμανία μας χρωστά πάνω από 70 δις ευρώ από την περίοδο της φρικτής Κατοχής, όσα δηλαδή μας δανείζει τώρα η Μέρκελ και η Ευρώπη!
Η Ελλάδα δέχεται και μια πρωτόγνωρη εισβολή λαθρομεταναστών, που προωθούνται στα ανατολικά μας σύνορα από τους Τούρκους, με σκοπό την πλήρη Άλωσή της από μέσα! Κάθε μήνα 7.000 με 8.000 χιλιάδες Μουσουλμάνοι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα! Μια ολόκληρη πόλη κάθε μήνα! Ήδη οι Μουσουλμάνοι έχουν φτάσει το 1.000.000!!! Ποσοστό 10% του πληθυσμού! Αύριο θα κυριαρχούν παντού! Αύριο θα είσαι Μειονότητα, χωρίς δικαιώματα, χωρίς πατρίδα, χωρίς σημαία, χωρίς δουλειά!
Γιατί η Ελλάδα δέχεται Πολιτισμικό Πόλεμο, προσπαθώντας να την αποκόψουν από τις ρίζες, τον πολιτισμό, την Ιστορία, τη γλώσσα, την Πίστη και τις αξίες της! Τα υλικά με τα οποία μεγαλούργησαν οι προηγούμενες γενιές και αποτελούν πολλαπλασιαστές δυνάμεως!
Γιατί η Ελλάδα έχει χτυπηθεί πολύ βαριά στον τομέα της Εθνικής Παιδείας της, για να μεγαλώσουν τα νέα παιδιά σαν να είναι "ορφανά", "φτωχά" και "'άστεγα", ενώ είναι απόγονοι των μεγαλύτερων ηρώων, Αγίων, εφευρετών, στρατηγών, πολιτικών, τεχνιτών, αρχιτεκτόνων, εφοπλιστών, εμπόρων, επιστημόνων, ιατρών και ποιητών της Ανθρωπότητας!
Γιατί η Ελλάδα έχει περικυκλωθεί ήδη από Τουρκικές Δυνάμεις, όχι μόνο στην Κύπρο και το Αιγαίο, αλλά και στο Ιόνιο, με Ναυτική Βάση στον Αυλώνα της Αλβανίας, όπου ελλημενίζονται πλέον Τουρκικές Φρεγάτες και Υποβρύχια!
ΨΑΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ! ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!


Το ειδα στο blog: Αμύνεσθαι Περί Πάτρης
στην ανάρτηση με τον τίτλο: Κάλεσμα καθήκοντος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger