Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αίσθημα ανασφάλειας κατοίκων επαρχιακών πόλεων και χωριών από τις εγκληματικές ενέργειες και την τρομοκρατία λαθρομεταναστών και γύφτων

πηγή: http://thiva-press.blogspot.com/2010/10/blog-post_1169.html

Επιστολή αναγνώστη του thiva-press: Θήβα και εγκληματικότητα


Θέλω να εκφράσω την ανυσηχία μου και την αγανακτησή μου για το θέμα της εγκληματικότητας και γενικά της φοβίας που υπάρχει στην περιοχή της Θήβας.
Παρακολουθώ εδώ και καιρό δίπλα μας να γίνεται χαμός και την πολιτεία να είναι απλός παρατηρητής.
Κάθε μέρα μεθυσμένοι Πακιστανοί να κοιτάζουν τις γυναίκες μας και τα κοριτσάκια τα μικρά και εμείς να φοβόμαστε να τους μιλήσουμε.
Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι και μερικοί Αλβανοί να κόβουν βόλτες με τα αυτοκίνητα Μεθυσμένοι και χωρίς να έχουν βασικές γνώσεις οδήγησης και να μην τηρούν ποτέ τον ΚΟΚ
και εμείς ξανά να τους κοιτάμε και να μην τολμάμε να μιλήσουμε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η αστυνομία να τους μαζέψει ???
Οι γύφτοι έχουν κάνει γκέτο το Πυρί και εμείς δεν τολάμε ούτε καν να περάσουμε από εκεί. Τις προάλλες σε ένα γλέντι σε ένα Κέντρο που βρίσκεται εκεί είχαν μαζευτεί 30 άτομα
και έκανα βόλτες γύρω από το κέντρο με σκοπώ προφανώς να κλέψουν και να τρομοκρατήσουν το κόσμο. Το γκέτο τους είναι πλέον αδιάβατο. Ούτε εκεί μπορείτε να κάνετε κάτι ???
Στα χωριά επικρατεί η ίδια κατάσταση. Οι ρωσοπόντιοι στο Μουρίκι είναι κάθε Σαβ/κο στη λίμνη μεθυσμένοι και κυκλοφορουν ανενόχλητοι.
Οι Αφγανοί κλέβουν τα ζώα στα χωριά και κάθε βράδυ(και μέρα πλέον) κάνουν πλιάτσικο όλες οι φυλές σε χωράφια, στάβλους και σπίτια και αρπάζουν ότι βρουν.
Κύριοι της τοπικής αυτοδοιίκησης και τις περιφέρειας έρχονται εκλογές απορώ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που οι δημότες σας πλέον δεν βγαίνουν απο το σπίτι.
Κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα ?? Εσείς ήσασταν η μόνη ελπιδα μας που πήγατε τώρα\ ???
Αν πάρουμε εμείς τα όπλα θα μας βάλετε κατευθείαν στο Κρατητήριο.
Η κατάσταση δεν πάει άλλο.ΤΕΡΜΑ. Θέλουμε να ζούμε απλά ελεύθερη. Θα παρακαλούσα τους συμπολίτες μας μέσα από αυτό το Blog να κάνουμε μια προσπάθεια αυτά τα κακοποιά και απολίτιστα και ακοινώνητα στοιχεία να πάρουνε πόδι από εδώ ή να μάθουν να ζούνε με τους κανόνες της κοινωνίας και του συντάγματος. Δεν δύναται να κ΄πανουν κουμάντο οι Πακιστανοί οι Ρουμανόγυφτοι οι Βούλγαροι και οι Γύφτοι σε μια περιοχή επειδή κάποια κλείνουν αυτιά και μάτια.
Θα παρακαλούσα όλους τους συμπολίτες από εδώ μέσα να μπορέσουμε ναξεκινησουμε μια προσπάθεια. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πιο δύσκολο να μην αφήσουμε να απλωθεί και άλλο αυτή η γάγγραινα.
Αν πραγματικά αγαπάτε τον τόπο σας και δεν θέλετε να πάθατε όσο έχουν πάθει πολύ συμπολίτες μας από αυτά τα κακοπιά στοιχεία παρακαλώ οργανωθείτε.
Ελπίζω το Blog να δείξει αγωνιστικότητα και να προβάλλει τα άρθρα μας.

Φιλικά,
Ελεύθερος Πολίτης Θήβας - Βοιωτίας




 πηγή: http://thiva-press.blogspot.com/2010/09/blog-post_8785.html

Επιθέσεις αλλοδαπών κατά ιερέων!!!!


Επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έφτασαν στο Θήβα press αναφέρουν ότι ομάδες αλλοδαπών επιτίθενται σε ιερείς έξω απο τις εκκλησίες!
Τι συμβαίνει; Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το πρώτο περιστατικό να συμβαίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και μάλιστα χθες το απόγευμα.
Την στιγμή λοιπόν που ο ιερέας και ένας λαϊκός έβγαιναν απο τον ναό, ομάδα πιθανόν Πακιστανών τους περικύκλωσε απειλητικά και άρχισε να φτύνει αυτούς και την εκκλησία.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελιστή Λουκά το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με την μαρτυρία που έχουμε, την στιγμή που χτυπούσαν οι καμπάνες για τον Εσπερινό, μια ομάδα αλλοδαπών, συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο, όπως δηλαδή και στο προηγούμενο περιστατικό.
"Νιώθουμε ότι κινδυνεύουμε! Η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Η πλατεία του Αγίου Γεωργίου έχει μετατραπεί σε χώρος φιλοξενίας αλλοδαπών που ενοχλούν τους περαστικούς, πίνουν και ασεβούν σε έναν Ιερό χώρο" μας ανέφερε πριν απο λίγο τηλεφωνικά κάτοικος της πειοχής και διερώτηθηκε: "Δεν σας κάνει εντύπωση που τα παιδιά στο παρελθόν έπαιζαν στην πλατεία του Αϊ Γιώργη και σήμερα έχουν κλειστεί στα σπίτια τους;"


Πραγματικά είναι δυο περιστατικά που θα πρέπει να μας προβληματίσουν αλλά και να κάνουν όσους "κυβερνούν" αυτόν τον τόπο να πάρουν δραστικά μέτρα, εναντίον όσων διαταρράσουν την ησυχία μας και εκμεταλεύονται το γεγονός ότι "οι Έλληνες είναι καλός λαός". Ή κάποιος φίλος αναγνώστης μας έίπε ότι "κάποιοι αλλοδαποί θέλουν να φύγουμε εμείς απο την χώρα μας"
Η Ελλάδα είναι φιλόξενος τόπος αλλά δεν έχει δεχθεί ποτέ στην ιστορία να καταπατηθούν τα ιδανικά της! Αυτό ας το έχουν στο νου τους όσοι προκαλούν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger