Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η αστυνομία και το αριστερό παρακράτος επιτέθηκαν κατά ιθαγενών Ελλήνων πολιτών του Αγίου Παντελεήμονα με σκοπό να "σπάσουν τον τσαμπουκά" των Ελλήνων, να τους "φακελλώσουν" και να επανέλθει η πολυφυλετική ανομία του τρόμου που θέλουν τα νεοταξικά αμερικανοεκπαιδευμένα αφεντικά τους

πηγή: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

 

Άγιος Παντελεήμονας:

Επίθεση της Αστυνομίας κατά πολιτώνΠολλές συλλήψεις από τα ΜΑΤ, που χρησιμοποίησαν τους γνωστούς κουκουλοφόρους της Βίλας Αμαλίας για να επιτεθούν κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Δακρυγόνα και βία από τους πραιτωριανούς αστυνομικούς, που συμμετέχουν πλέον ενεργά στην δημιουργία κλίματος βίας και τρόμου που θέλει να επιβάλει η τροϊκανή κυβέρνηση του σύγχρονου Τσολάκογλου, Γιώργου Παπανδρέου.
Κι ενώ ισχυρότατη δύναμη των ΜΑΤ προσάγει γέρους και παιδιά για... εξακρίβωση και φακέλωμα, ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν κάτοικοι της πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα θέλησαν να συγκεντρωθούν για να κουβεντιάσουν στη πλατεία Αττικής για το πρόβλημα που τους ταλανίζει χρόνια τώρα. Την εγκληματικότητα των αμέτρητων λαθρομεταναστών που έχουν μαζευτεί στη περιοχή τους. Χωρίς περαιτέρω κάλεσμα μαζεύτηκαν περίπου 300 ατόμα και αποφάσισαν να κάνουν πορεία. Ολόκληρο το σύστημα τρόμαξε. Οι αναρχικοί από τη Βίλα Αμαλίας πήραν εντολή από τα αφεντικά τους να τρομάξουν τους αντιστεκόμενους κατοίκους.
Μετά τη λήξη της πορείας περίπου 200 αναρχοτραμπούκοι έφτασαν συνοδεία της αστυνομίας στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα φωνάζοντας ''Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες''. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Αλλά οι προβλέψεις όλων διαψεύσθηκαν.
Κάτοικοι που βρίσκονταν στις καφετέριες γύρω από τη πλατεία σηκώθηκαν. Λίγοι τολμηροί στην αρχή κι ύστερα όλοι. Οι αναρχικοί επιδόθηκαν στο γνωστό τους άθλημα. Έτρεξαν να φύγουν και ανέλαβε η αστυνομία. Η εντολή ήταν "τσακίστε τους κατοίκους". Έριξαν χημικά και χτυπούσαν αδιακρίτως. Γέρους, γυναίκες και παιδιά. Ακολούθησαν οι προσαγωγές με χρήση βίας.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη των "αντεξουσιαστών"... Τελικά, στο δίλημα σοσιαλισμός ή φασισμός, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου επέλεξε τον φασισμό. Κράτος και παρακράτος, σε αγαστή συνεργασία άρχισαν πλέον ξεκάθαρα να επιτίθενται κατά του Ελληνισμού. Προκαλούν τα ίδια τα όργανα της τάξης την κοινωνική έκρηξη, πιστεύοντας πως θα μπορέσουν να τσακίσουν την οργή των Ελλήνων. Δυστυχώς, η Αστυνομία γίνεται συνένοχος της κατάλυσης της Δημοκρατίας και επαναλαμβάνει τραγικά ατοπήματα του παρελθόντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger